Prioriteringar

De lediga dagarna går alltid så snabbt. För snabbt. Har pysslat med både det ena och det andra så här följer en bilduppdatering om vad jag gjort. Låter ju inte fantastisk kul om jag ska vara ärlig men bilderna är ändå höjdpunkten med alla bloggar haha!

I stora drag har dagen varit lugn, tog sovmorgon och började dagen med en kopp te och 1 1/2 h yoga. Kändes bra och efteråt kändes armarna som spagetti.
Jag gillar bäst den fysiska yogan, men skulle inte klara mig utan rotationer och savasana. Så det är inte bara framåtfällningar, bakåtböjningar, armbalans och huvudstående.

IMG_0181Yogite med budskap. Värmande  för både mage och sinne. 

Skärmavbild 2014-06-14 kl. 18.19.10Tyvärr blev denna bild helt misslyckad eftersom inte hela positionen syns. Tänkte att det skulle se lite coolt ut när jag flyger men det blev inte riktigt som jag tänkt mig haha..

IMG_0182Sen var jag lat och åt melon med sked p.g.a. orkade verkligen inte skära upp bitar.

IMG_0185Insåg att jag behövde åka och handla så slängde på mig något somrigt och åkte till Ica Maxi i Hässleholm. Som för övrigt blivit min favoritmattaffär!
Just nu har de utan tvekan det bästa sortimentet för oss ekoreko-nördar.
Fint med frukt och grönt och mycket roliga produkter, bl.a. större delen av Kung Markattas sortiment och min fav Vita Coco.

IMG_0189HUR härligt ser inte detta ut?!

IMG_0191

Gillar Green & Black’s men har aldrig testat deras mjölkchoklad. Så det var jag så klart tvungen att köpa.. Återkommer med recension!

IMG_0193Beroendeframkallande. Riskakor doppade i mörk choklad. Har hittat samma på TGR för 10:- (knappt halva priset från dessa). Enkelt att göra egna men då måste man ju ha tiden för det också. Något som jag tyvärr inte har i nuläget.

IMG_0194Har insett att jag gillar den naturella smaken bäst. Så fyllde på skafferiet.

Det enda som jag lägger pengar på är sådant som jag kan äta eller dricka. Köper för det mesta bara ekologiskt och även om jag ofta tycker att de flesta produkter är för dyra så försöker jag se till helheten. Hoppas att man påverkar och gör skillnad.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *