Mål och ambitioner

P1110172Jag är inte en sån person som strikt sätter upp nyårslöften. Inte nu längre i alla fall. Känner alldeles för mycket stress och prestation i det, så lika bra att låta bli. Däremot har jag såklart saker som jag vill uppnå under det nya året, både privat, yrkesmässigt och inom min egen träning.  
När jag ser tillbaka på 2015 så kan jag till exempel klart konstatera att de första 5-6 månaderna av året inte var någon höjdare träningsmässigt. Hade sjukt ont i ryggen, kunde knappt sova på grund av smärtan, så träning var inte direkt att tänka på. Men efter ett flertal besök hos Kiropraktorkliniken började ryggen successivt kännas bättre och jag minns så väl lyckan när jag kunde börja köra lite styrka igen. För att inte göra det här inlägget evighetslångt.. Ryggen är såklart inte helt återställd ännu, men jag har kommit en lång väg och jag är så glad för det. Jag kan träna och jag träna tungt! 
Idag körde jag bland annat marklyft, lyfte 2-2-1-2 med 55 kg (kroppsvikt 47kg) och det är jag såå nöjd med! Så under detta året, 2016, vill jag fortsätta utvecklas, på alla plan såklart, men styrkemässigt vill jag bli ännu starkare. Har alltid haft jättesvårt att lägga på mig muskler men jag fortsätter att kämpa och hoppas på ett riktigt bra träningsår! 

2 comments on “Mål och ambitioner

  1. Åh, vad jag har längtat efter att läsa din blogg!! Och nu längtar jag till mammaträningen i vår, kroppen är sådär härlig degig och svag efter förlossning, *mys

    • Jaa <3 Återigen stort stort grattis <3 Ser fram emot att träffa hela familjen när ni känner er redo 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *