Veckans första

SM160307aSM160307b.. StarkMamma-pass är avcheckat! En cirkel med blandade övningar. Bulgariska utfall, magtunnel, knäböj och raka marklyft bara för att nämna några. Även det utmanande sidoutfallet provades på. 
Imorgon väntar pass i Osby men på onsdag blir det tyvärr inget StarkMamma. Båda passen i Hässleholm får ställas in eftersom det krockar med ultraljudet i Malmö.. 
Har aldrig någonsin ställt in SM-pass och jag får sååå dåligt samvete av att göra det 🙁
Men, IVF:en och vår resa till en bebis är det absolut viktigaste i mitt liv just nu, så jag får helt enkelt försöka släppa det dåliga samvetet. 

3 comments on “Veckans första

  1. Klart ivf:en går först av allt just nu, hejar på er <3 Skönt med korta protokollet, snart dags ju! Jag körde 2,5 vecka spray och 2 veckor sprutor innan det var dags för plock, så himla olika det där. Håller alla tummar nu!

    • Tack snälla <3 Känns helt overkligt att det äntligen är dags, att vi är så nära. Och känns så betryggande på något vis att jag vet att det gått bra för så många på första försöket. Bådar gott på något vis 🙂 Ja det märker man när man kollar runt på Instagram, känns som om alla har haft olika behandlingsplaner. Men är inte mer än rimligt egentligen med tanke på att varje kropp är så unik 🙂
      Även om jag är nervös så är jag också väldigt peppad! Ultraljud imorgon för att se hur kroppen svarat - Spännande! Tack! Och jag hoppas att du mår bra och att allt rullar på som det ska <3

  2. Jag mår väldigt bra tack, och allt har gått fint hittills. Hoppas ultraljudet gick bra idag!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *