– MALMÖ –

Lördag och helg!
Gårdagen gick i ett så blev inga uppdateringar här. Började dagen med en härlig frukost tillsammans med ett ännu härligare sällskap. Valther och Polly hängde i myspölen medan jag satt bredvid och åt. Så himla gött när han går med på att sitta eller ligga själv en stund. Går så mycket snabbare och blir så mycket mindre kladdigt när man kan äta med båda händerna tillgängliga haha.

Därefter åkte jag på en efterlängtad massage! Fick presentkort på det under babyshowern och nu så här ett par veckor in i bebislivet var det extra skönt med lite knådning av rygg, axlar, nacke och armar.
Dock var det inte alls skönt att ligga på mage, spände som tusan i tuttarna så efter ett tag fick jag lägga mig på rygg istället – Det var betydligt bättre!
Medan jag var iväg var V hemma med Erik. Jag hade pumpat ut dagarna innan så vi skulle ha lite back-up ifall han skulle drabbas av akut hunger under den 1½ timmen jag var borta. Men det gick hur bra som helst så nu fryser vi in den mjölken till eventuellt senare tillfällen. Smidigt!

Efter det begav vi oss till Malmö och firande av Eriks brorsdotter Märta-Lo som fyllt sju år!
Jag som älskar att klä upp mig dressade om till kjol och min nya gröna tröja, knäppte några bilder men sen i sista stund så bytte jag ändå om till jeans haha. Var rätt kyligt på kvällen när vi skulle hem igen så det var nog ett klokt val. Får ta kjolen en annan dag!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *