Inhale * Exhale

Igår var en lång dag.. Var på gymmet mellan 6:45-17:45. Sen åkte jag inom Ica för att handla innan jag klev innanför dörren ca 18:45. Då var det FaceTime med J som gällde, efter det en snabb dusch och sedan satte jag mig med datorn.

Svor mig gråtit över tekniken igår.
Försökte ladda upp bilder till bloggen i t v å t i m m a r. Det bara vägrade att fungera?! Fick vända och vrida och vrida på allt. Testa andra varianter och sedan helt uppgivet trycka på publicera och hålla tummarna.
Till slut funkade det, men då hade både ork och tålamod tagit slut för länge sedan. Men jag är inte en sån som bara kan stänga ihop datorn och vänta till dagen efter. Då blir jag bara mer stressad och kan inte sova för att det gnager inom mig 😛 Någon mer som är så?

Så idag har jag en begynnande huvudvärk, men är övertygad om att mina härliga mammor i Osby kommer råda bot på den! Dags för pass fyra!
Efter PT-klient och egen träning ämnar jag sedan att göra något kul. Och är man redan mer än halvvägs till Älmhult så är det ju så enkelt att bara fortsätta rakt fram – mot Ikea 😉 Längtar redan haha..

21029_804769542939880_430745896060199636_nSkulle även behöva lite sånt här..

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *