Helsingborg

Jaha så då var processen inledd. Det var precis som jag trodde med höften, den klämmer på och kiropraktor-Martin sa att han förstår att jag har ont.

Fick göra massor av tester och det var stor skillnad både i styrka och rörlighet på höger sida. Gjorde även något nervimpulstest, styrketest för händerna, och så mätte de temperaturen på huden från bäcken upp till nacken. De testerna får jag dock inte veta svaren på förens på fredag.
Men en sak som jag fick veta direkt var viktbalansen mellan höger och vänster sida. Det visade sig att jag står med 25 kg på vänster fot och 23,4 kg på höger. Finns väl ingen som är helt balanserad men 1,6 kilo gör nog en hel del skillnad i snedbelastning för rygg och höft..

Känner tyvärr ingen lindring från dagens behandling men med tanke på hur länge jag gått med det så lär det nog ta ett tag innan jag är fullt återställd. Ska som sagt tillbaka på fredag för omgång två. Det ser jag fram emot! I övrigt så tyckte jag de var riktigt proffsiga på Kiropraktorkliniken och jag känner stort förtroende för Martin!

IMG_1690Så här skönt var det när kiropraktorn tryckte på några triggerpunkter…

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *