Göteborg

Märker att det har blivit rätt svårt att uppdatera här. Jag ammar typ 16 h/dygn och de övriga timmarna försöker jag äta eller sova på haha. Har försökt få till det där med att skriva samtidigt som jag ammar, men det går i snigelfart 😛

Hursomhelst!
Nu är vi hemma igen efter vår vistelse i Göteborg. Bilresan både dit och hem gick kanon vilket var väldigt skönt.
Valther sov i princip hela tiden, var lite tjorvig någon minut eller två, men då skruvade vi upp lite musik och då tystnade han.
Han gillar att ha mycket ljud runt sig! Troligtvis är han van vid det från tiden i magen eftersom jag konstant har musik och folk som pratar runt mig. Kanske därför han sover sämre på nätterna – Det är för tyst!

På kvällen när vi kom upp tog vi en promenad på stan och det var så himla gött att vara i stadsmiljö igen.
Saknar det titt som tätt, även fast jag också älskar att bo i stillhet så är det en speciell känsla att gå ut på stan på kvällen, kunna köpa en te/kaffe vart som helst och inte riktigt veta vilken dag det är eftersom känslan på stan är samma oavsett vilken dag i veckan det är. Alltid liv och rörelse.
Dagen efter så gick Erik upp tidigt för att jobba så jag och V intog frukostbuffén själva. Alla vi mötte i korridoren blev såklart helt betuttade i honom, hade honom dessutom i sjalen och där ser han extra pluttig ut där han ligger.

Efter frukost checkade vi ut och åkte hem till en fantastisk kvinna och fellow IVF-vän som jag lärt känna via Instagram. Vi har pratat där under flera år och precis som oss blev de gravida på femte försöket och deras son föddes för 2 ½ månade sedan. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. IVF-livet som varit och det nya mammalivet som kommit. Häftigt.
Vi avslutade vår vistelse med middag hemma hos Fia, Daniel och lilla Elliot. Så mysigt!

Var riktigt härligt att komma iväg en kortis, men också skönt att sen komma hem till sitt eget 🙂


Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *