Go shawty..

.. IT’S MAH BIRTHDAY!
Idag fyller jag år, 28 år närmare bestämt. Så himla vuxet det känns. 
Vanligtvis har jag inga problem med att fylla år, tycker bara det är roligt. Men i år känns det inte alls lika kul, snarare lite deppigt. Kommer att tänka på DET HÄR inlägget som jag skrev för drygt ett år sedan och inser att vårt liv inte förändrats något alls. Mer än att vi bara lagt ännu mer kraft och energi, gjort helhjärtade försök som misslyckats, tagit ett steg fram och två steg bak. 
Men, äldre måste man bli, så är det bara, så det är lika bra att bara göra.
Jag är i alla fall oändligt glad över att min lilla Jonteplutt kommer till Skåne imorgon (tillsammans med resten av familjen Lindoff). Han lyser upp mina dagar och får mig att tänka på annat ♥

2 comments on “Go shawty..

  1. Oh ja. Exakt samma här. Det handlar liksom inte om åldersnojja. Utan om att man för ett år sedan tröstade sig med att ”nästa år ser livet förhoppningsvis annorlunda ut, DÅ….” Och sen sitter man här på exakt samma ställe. Kram på dig!

    • Ja så är det verkligen! Hade man vetat med säkerhet att den här situationen inte kommer vara för evigt så hade jag kanske mått lite bättre, men man vet ju faktiskt inte.. :/ Kram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *