Yoga i Bjeveröd

Vaknade med dunder och brak strax efter 5 imorse! Vattenglas och telefon vibrerade på sängbordet av de kraftiga knallarna. Blixtarna avlöste varandra och regnet hällde ned!
Försökte halvslumra om men vid 5:30 gav jag upp. Klockan stod ändå på 6 så egentligen kvittade det. Tur att man inte är rädd för åskan!

När det var dags att köra ut mot skogen så hade det börjat klarna och det dröjde inte länge innan sol och blå himmel uppenbarade sig.
Passet gick mycket bra. Vi började med lite andning, mjukade upp försiktigt och körde sedan igenom kroppen med solhälsningar, krigarpositioner, triangel, rotationer och framåtfällningar. Avslutade med en lång avslappning. Skönt.

IMG_1097 IMG_1096 IMG_1092

Det var ett litet hus såg låg ute i skogen med hästhage precis utanför. Som en liten oas mitt i skogen. under avslappningen hörde man flugor surra och fåglar kvittra utanför. Riktigt fridfullt och jag bara log inombords. Bästa starten på dagen!
När klassen var slut packade jag in alla yogamattor i bilen och begav mig till gymmet. Körde ett eget flow i stora salen innan det var dags att slå upp portarna för de andra medlemmarna.

Den här dagen har gått fort och nu väntar jag bara på att Erik ska komma hem från Göteborg. Hans tåg är redan 2h50min försenat så egentligen skulle han varit hemma för ett bra tag sedan 🙁
Men, tågkaos är inget att göra åt. Då får man längta extra, extra mycket!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *