Skrapa-rutorna-premiär

Ska jag vara ärlig så känner jag mig inte mentalt redo för att plocka fram vinterjackan riktigt än, men imorse fick jag skrapa rutorna på bilen så det är lika bra att inse att de frostiga morgnarna kommer fortsätta.
Det är dock en väldigt fin morgon här i Skåne. Klarblå himmel och strålande sol. När jag åkte till jobbet var månen fortfarande uppe och även jag kunde få en glimt av supermånen. Den röda färgen såg jag dock inte skymten av, men storleken var definitivt större än vanligt. Var ni uppe något inatt och kikade? 

Idag har jag en grymt skön dag framför mig. jobbar bara 7h och sedan blir det egen träning följt av ett kiropraktorbesök i Helsingborg.
För en vecka sedan fattade jag ett ganska stort beslut, ett beslut som satt väldigt långt inne men något som jag insåg var tvungen att ske. Jag kommer inte köra mina BODYVIVE™-klasser något mer. Kroppen klarar inte det inte längre.
Skulle öva in det nya programmet för tre veckor sedan, men efter 2¹/² låt var jag tvungen att avbryta. Smärtan har fortfarande inte släppt helt.
Såå ni får nöja er med mitt fejs på BODYBALANCE™ och CirkelFys:en!
(och Stark Mamma såklart)

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *