New in!

Brukar du kolla dina föreslagna bilder i din Instagram-feed? Det brukar i alla fall jag göra. Baserat på vad man brukar gilla för typ av bilder får man, precis som föreslagna annonser på Facebook, här upp bilder och följare som man kan tänkas gilla. Inte helt otippat får jag upp rätt mycket tränings- och matrelaterade bilder.. En bild som jag fick upp häromdagen var från en ny kollektion träningskläder från Lindex. DÄR kan vi snacka otippat! 
(Eller, troligtvis har Lindex gjort träningskläder i flera år, men jag har (uppenbarligen) varit alldeles för seg för att hoppa på det tåget haha..) Dessutom var många av plaggen riktigt snygga! 
Så dessa tightsen samt en sportBH fick följa med mig hem häromdagen när jag var uppe i stan. Invigde tightsen under dagens träning och jag måste säga att de sitter riktigt skönt. Framförallt sitter de uppe, något som jag uppskattar enormt eftersom jag alltid annars måste gå och dra upp mina byxor med jämna mellanrum.
Så om du har vägarna förbi Lindex så råder jag dig att ta en sväng in! 

2 comments on “New in!

  1. Lindex nyaste kollektion av träningskläder är fantastisk! De har inte hållit på särskilt länge men de blir bättre för varje kollektion 😀

    • Tycker generellt att Lindex fått sig ett rejält lyft, både kläderna men även hela intrycket som butikerna ger. LIKE!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *