Min nya kompis!

Varje år när det börjar närma sig min födelsedag får Erik alltid ångest över vad han ska köpa till mig. En känsla som jag tror de flesta kan relatera till när det kommer till att köpa present åt sin partner haha.
För sanningen är ju den att desto äldre vi blir ju svårare har man att komma något att önska sig. Har jag sett något jag vill ha så kan jag trots allt köpa den själv för mina egna pengar.
Hursomhelst så kom han hem förra veckan med ett stort leende på läpparna och berättade nöjt att han redan köpt present till mig (jag fyller år 2:a juni) och på grund av bytesrätten var jag tvungen att få den nu för att inte riskera att strula till det längre fram. 
Så, jag fick den. DEN prylen som jag spanat in flertalet gånger. Som jag frågat mig själv ”men vad ska jag egeeentligen ha den till” men ändå inte riktigt kan sudda från näthinnan. En Apple Watch! applewatch2applewatch1
Är grymt nöjd! Använder den dagligen i jobbet för att ta tid under mina pass samt för att logga min egen aktivitet och träning. Så här såg det till exempel ut under gårdagens träning då jag körde ett rygg- och axelpass!
Har bara hunnit använda den ett par dagar med är redan frälst. Jag gillar att se hur mycket jag står och går, hur pulsen rör sig och enkelheten dess design och funktion. Full pott älskling! 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *