Kroppens status

Kom hem efter helgens jobb och kände mig riktigt trött och seg. Bröstryggen värkte och jag kände mig allmänt stel i kroppen. Har inte kunnat styrketräna sedan innan påsk och nu börjar det kännas. Min kropp behöver rörelse. Även om jag i nuläget fortfarande är begränsad.

Var väl ca 10 veckor sedan ryggen/höften gav upp, har väl egentligen tappat räkningen eftersom den tjafsat så lång tid innan dess. Men efter regelbunden behandling hos kiropraktorn, vila och rätt typ av träning så känner jag sakta men säkert hur kroppen börjar stabilisera sig. Att jag kan utmana mer och mer.
Ibland går det, ibland går det inte. Men det som känns som ett stort framsteg är att kroppen faktiskt börjar återhämta sig själv efter att jag gjort något den inte gillar.

Till exempel så gjorde jag några övningar för rumpan för någon vecka sedan, dagen efter kunde jag knappt gå för att jag hade så ont. Så masserade med tennisboll, tog det försiktigt, och efter ytterligare en dag var smärtan nästan helt obefintlig. Yay för det!

På onsdag ska jag tillbaka till Helsingborg för en ny scanning och det ska bli så himla spännande att se resultaten! 😀

1013775_10152692796631945_9088370599183671677_n

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *