Globen

Nu är jag hemma igen, dagen har gått fort.
Super Saturday var, som alltid, väldigt kul. Det är härligt att vara en del av en gigantisk träningsaparatur som jobbar med att inspirera andra. Att möta likasinnade är därför väldigt enkelt. Man klickar, man ställer genuina frågor såsom ”vilka klasser kör du?” och ”vad tycker du om den nya releasen?”.

Jag anlände enligt plan strax innan 12. Mötte direkt upp SannaS♥L från mitt gamla kära Må Bättre. Vi kramades en snabbis innan hon var tvungen att rusa vidare. Sedan anslöt jag Julia och hennes vän för lunch och en tur i shoppen. Julia och jag gick BodyBalance-utbildningen tillsammans förra året. Hon kör pass på Nordic Wellness i Helsingborg, så skönt med lite skånska när man är i Sthlm 😉 

Först ut var just BodyBalance. En väldigt mjuk klass denna gång, inte alls lika fysisk release som de två senaste har varit. Så det periodiserar de rätt bra faktiskt.
En liten besvikelse var dock att instruktörerna på scen var ganska osynkade. Under uppvärmningen jobbade alla i olika takter och solhälsningarna var lite smått förvirrande. Men när man väl ser filmen sedan så kommer bitarna att falla på plats 🙂

Efter balancen hade jag ca 20 min på mig att ta mig bort till Annexet där BodyVive-klassen skulle hållas.
Till min stora lycka upptäcker jag att det är m y c k e t folk! Äntligen!
BodyVive brukar annars, av någon anledning, ha lägsta prioritet och antal deltagare kan man lätt räkna på händer och fötter.
Kanske blir det ett uppsving för viven nu när programmet utvecklats?

IMG_7068 Var förvånande lite folk på combaten.. Brukar var fullpackat och folk står till och med i gångarna och kör. Men inte idag. Vet i och för sig inte ifall det hade varit en till combat-klass under dagen. Inte helt omöjligt.IMG_7069 Post-BodyVive med en väldigt trött rumpa. Jisses vad det brände! Skönt! 😛

IMG_7070Proffsigt med de runda scenerna. De senaste två åren har det mest varit vanliga scener, men hamnar man långt bak är det svårt att se ordentligt och räknar man detta som sin kvartal så är det ju trist om man inte får ut så mycket av klassen. Men nu fick man lätt plats. Vet att de körde med rund scen under några klasser förra året, men tyvärr inga som jag var med på.

Nu är jag hemma i Väsby igen. Har precis simmat ett par längder i poolen, duschat, smörjt mig med argan-bodybutter, klätt mig i mjuka kläder och är nu redo för middag. Känns ruskigt bra!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *