Energitoppa

Har märkt en stor skillnad. Under majoriteten av mina långa dagar så har jag någon timmes lucka mitt på dagen. Ofta passar jag på att äta, gå igenom mailen, uppdatera bloggen, planera pass etcetera. Men när allt som borde prioriteras är gjort så försöker jag avsätta tid till mig egen träning.

Idag var en sån klassisk dag. Jag var på jobbet 6:30 och hade då 13h jobb framför mig (som i slutändan blev 12 på grund av ett avbok). Redan där känner man ibland för att ge upp. Men det kan man bara inte göra, man måste fortsätta och bara göra ändå. 

Hade planerat in en timmes lunch i schemat. En stund där jag kan andas lite, kalasa på galetterna i föregående inlägg, samt göra allt det där på listan som borde göras. Så under mitt eftermiddagsbrejk hade jag därför tid till träning.
Och det är här jag har märkt skillnaden.

IMG_5109

När jag tränar, får upp puls, låter kroppen jobba och endorfiner pumpa så blir jag mycket piggare. Trots att man gör av med energi så får man energi. De dagar som jag fastnar framför datorn och blir inaktiv är såå mycket kämpigare.
Jag behöver det där avbrottet där jag får aktivera mig.
Efter det går de sista timmarna i ett nafs!

Idag körde jag ben.
Marklyft, bulgariska utfall, räkan, enbenta benpressar samt pw i lutning på bandet. Löv it! IMG_5106

One comment on “Energitoppa

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *