10 av 12

Få saker känns så lyxigt som att vakna kl 6, dra upp rullgardinen och se att det är ljust ute. Allt känns ca tusen gånger mer lättsamt när ljuset dröjer sig kvar större delen av dagen. Löv it!

Idag börjar jag min dag med ett möte kl 7:45, sedan väntar repan, pass,
Stark Mamma och PT
. En torsdag i sitt esse!

Känns helt galet att vi redan kommit fram till pass 10 av 12 på Stark Mamma. Finns det intresse kommer jag köra igång en fortsättningsgrupp och den låter jag även vara öppen för andra att hoppa in i. Vill dock understryka att det är en fortsättningsgrupp så nivån kommer att vara lite högre. Så det är ej optimalt om din bebis bara är några veckor gammal. Vill gärna att kroppen ska ha stabiliserats något och att du jobbat med bäckenbotten. Är du intresserad så hojta till!

Fokus idag på passet blir superset. Så deltagarna kommer ha sin egen station med redskap och sedan jobba två övningar åt gången. PEPP!

IMG_2197

Det här gänget kan man ju bara inte motstå! Kom och träna med oss 🙂 

2 comments on “10 av 12

  1. Styrketräning med din egen kropp som redskap samtidigt som man tränar upp sin kroppskontroll, balans och koordination. Supernöjd!

    • Tack snälla du! <3 Insåg att det inte alls fanns stjärnor och kommentarsfält på fb-sidan, måste varit helt förvirrad 😛

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *