Provtagning

Denna morgon hänger jag på låset till Mariakliniken. Jag ska kolla mina progesteronnivåer och detta måste göras innan 9:30 på morgonen. Så efter provtagningen är det plattan i mattan till Höör.

Så himla lyxigt att få ta blodprov innan jobbet, det ger mig en liten kick haha. Vet att det troligtvis är de sjukast faktan om mig – men jag älskar att ta blodprov.
Vet inte riktigt hur det kommer sig, för när jag var liten avskydde jag det. Då tog jag prover regelbundet 3-4 gg/året i och med att de utredde mig för celiaki. Minns paniken jag kände och hur mamma och sköterskan fick hålla fast mig. Inte alls kul. Troligtvis gjorde det inte ens speciellt ont, men det var själva situationen, att man förväntades vara rädd för nålar och stick.

Hursomhelst känner jag alltså precis tvärtom nu. Jag tittar nyfiket på när hen ska sticka och jag plockar alltid fram och visar mig bästa ven haha 😛

Ska bli intressant att se vad proverna visar sen. Jag hoppas lite grann på att det faktiskt ska visa något, för då är det ganska enkelt avhjälpt och då blir vi förhoppningsvis gravida fort. 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *