99 dagar kvar

Snart går vi in i graviditetsvecka 27! Har fram tills ganska nyligen svarat ”åh, det är ganska tidigt i graviditeten” på frågan om hur långt gången jag är. Men nu börjar det faktiskt kännas som att vi tagit oss en bit.
Och idag är det alltså bara 99 dagar kvar till beräknat datum. TVÅSIFFRIGT?!
Känns surrealistiskt. Precis som med allt annat som kretsar till graviditeten.
Då och då (läs dagligen) så går jag in på hans blivande rum, drar i vagnen lite, viker och viker om hans små kläder och plockar fram min stickning som ska bli en filt.
Vilken oerhörd lyx det är att få gå igenom detta ♥

Jag tycker kroppen mår bra, över förväntan. Man vet ju aldrig riktigt hur man kommer att må under en graviditet men jag tycker att jag hittills haft en väldigt enkel sådan. Mina största bekymmer stavas halsbränna och sammandragningar. Förvisso kan de vara nog så påfrestande (framförallt mentalt på det sistnämnda), men vi tar oss fram dag för dag och varje vecka känns som en seger.
hr börjat läsa förlossningsförberedande böcker och på måndag är det dags för ”Föda utan rädsla”-kurs med Anna. Ser väldigt mycket fram emot det!

Magen växer också för fullt. Även om jag känner mig väldigt mycket ”som vanligt” så märks det såklart i kroppen att något är annorlunda, Ibland tycker jag magen är gigantisk och ibland pytteliten haha. Antar att det är ganska vanligt att känna så 😛
Bilden är från i söndags, v 25+2

2 comments on “99 dagar kvar

  1. Åh den eviga halsbrännan, inget man saknar men den försvinner i princip direkt efter förlossningen, plötslig ligger man ner och man inser att man kan ligga ner 🙂 Och snart är han här! Som vi längtar <3 <3 och längtar efter er också, det är sjukt hur mycket man kan sakna graviditeten när man läser detta <3 <3

    • Jaa som vi längtar! <3 Haha synd att Aria är så bestämd med att hon inte vill ha ett syskon, den videon är så söt! 😛
      Förstår att man saknar att vara gravid, verkligen en häftig upplevelse <3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *