– SUNDAY –

Har en klassisk söndag här hemma. Valther har åkt på sin första förkylning så det har varit ett par knorriga nätter de senaste dagarna. Man känner sig så hjälplös när han snorar och bitvis knappt kan få luft! Men vi petar ut de kråkor vi når och kör så mycket upprätt som möjligt. Snorsugen får vi inte alls till.. Kommer inget?!

Det har varit en lugn helg överlag. Ludvig var här igår och hängde, åt lunch, såg på film, åt middag, kollade serier och sedan åkte vi ut till kyrkogården. Blir väl något liknande idag. Serier och slappande! 

Blir en hel del hängande i myspölen också <3 

2 comments on “– SUNDAY –

  1. Usch vad jobbigt med förkylning för Valther. Vår lilla dotter (på 7 veckor) blir ofta täppt i näsan och vi använder den där snorsugen flera gånger i veckan. Använder ni saltlösningen också? Vi vågade inte det första gångerna och då kom det inte ut något men sen vi börjat med saltlösningen så får vi ut rejäla kråkor. Trodde aldrig jag skulle bli så glad för snorkråkor.. Hoppas V kryar på sig!

    • Åh då är de lika gamla! Hörde precis att man tydligen bara ska använda snorsugen i kombination med saltlösning – Så det ska vi testa! 🙂
      Haha eller hur, blir överlycklig när man lyckas få ut någon rackare 😛

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *