– I CHOCK –

Måndag och ny vecka – Igen! Två veckor kvar till första advent. Crazy. Men jag längtar. Längtar efter julmusik och pynt, lussebullar och pepparkakor (som jag förvisso redan tjuvstartat med för ett par veckor sedan..).
Hoppas SÅ på att det kan komma lite snö också, gärna som ligger hela december och typ halva januari.
Men drömma går ju.. Å andra sidan var det jättemycket snö i Skåne samma år som jag och Erik träffades.
Vintern där mellan 2012 och 2013. Då låg den dessutom kvar läänge. Jag flyttade ned i april 2013 och då låg det fortfarande drivor av snö här och där.

Men det var inte det jag skulle skriva om nu haha, som vanligt svävar jag iväg..
Som rubriken lyder så är jag lite grann i chocktillstånd just nu. Något som inte hänt på cirka 8 veckor har nu hänt igen! Valther har somnat liggandes själv!!
I vanliga fall sover han bara på Erik eller mig, i famnen eller i sjal/sele. Men nu testade jag att söva honom i bbhugme kudden OCH DET FUNKADE!
Majgodd. Vilken lycka.
Inte för att det inte är mysigt att ha honom sovandes på en, men det blir ganska så ineffektivt om han bara kan sova på det viset.

Planen för dagen är egentligen att åka iväg på babymassage med föräldragruppen, men då måste vi åka om 20-30 minuter och om V fortfarande sover vid den tiden så blir vi hemma istället.
Han har sovit så ryckigt den senaste veckan så vill passa på att låta honom sova så mycket som möjligt.

Min lilla skatt ♥

Vågade inte gå för nära och knäppa en bild på honom med risk för att väcka honom med kameraklickandet, så fick zooma in ordentligt haha.

Polly ville också vara med på bild..

Och en glad morsa!

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *