– GLADER –

Måndag och det är dags för babysim igen!

Förra veckan hade vi premiär för dyk! Så spännande! Valther dök två gånger, första gången fick han en kallsup och jag tycker det är SÅ obehagligt! Nojar för torrdrunkning (någon med som känner igen sig??) men instruktören lugnade mig och sa att de behöver svälja väldigt mycket vatten för att den risken ska uppstå.

Han gillar verkligen att plaska runt i vattnet och det är så härligt att se. Längtar till sommaren då vi kan bada utomhus! 🙂

5 comments on “– GLADER –

 1. Åh vad bra med tips för babysim! Vi ska på vårt första tillfälle på söndag och jag är redan nervös för hur jag ska få ihop det i omklädningsrummet ?
  Hoppas ni får en fin dag! Just det – tack för härlig vlogg!

  • Vad kul att du gillar vloggen! 😀 Haha ja man känner sig så stressad vid första tillfället, och det är ett helt mankemang att mecka med. Men efter ett tag kommer man in i det 🙂
   Jag och de andra mammorna i min grupp brukar förbereda så mycket som möjligt innan simmet börjar. Ställa fram tvål och olja och inte ha det i låsta skåp, skummadrasser om det finns och barnstolar i duschen. Kommer gå galant – Hoppas ni får det mysigt!

 2. Torrdrunkning? Vad är det?! ?
  Aston ska börja på babysim om två veckor. Ska bli mysigt! Hoppas han gillar det. Hans syskon älskade babysimmet ?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *