– BABYSIM –

Om lite mer än en vecka är det dags för starten av babysim och jag är såå taggad!
Tycker det ska bli så spännande att bada med Valther även om jag tycker det är lite läskigt att han ska vara under vattnet.
Vi har i alla fall förberett oss genom att inhandla ett par blöj-badbyxor till honom och jag tycker de är så coola!
Klart en ttc-bebis ska ha badbyxor med ananasmotiv 😉

Jag har även beställt en ny bikini till mig då alla jag har sedan tidigare är typ små trekantsbikinis. INTE kompatibelt med en bebis som älskar att dra i allt. Dessutom får knappt tuttarna plats i dem hehe.
Den har dock inte kommit än och jag börjar noja lite för att den inte hinner komma fram då den är beställd från ett sånt annonsera-på-Instagram-shippa-från-jagvetintevart-företag.. Aa ni hajar..
Men jag hoppas och håller tummarna för att den dyker upp snart, annars får jag panikshoppa en annan!

Så här ser i alla fall V’s badbyxor ut! Söta eller hur? 😀

2 comments on “– BABYSIM –

  1. Går byxorna att dra åt i midjan och benen? Kan bli en liten otrevlig överraskning annars? Eller är det blöja i menar du? På vårt sim är det tättsittandes byxor som gäller!

    Jag köpte mig faktiskt en baddräkt för första gången sedan högstadiet! Väldigt skönt! Vi ska iväg för tredje gången imorrn. O är inte helt förälskad, men förra veckan verkade han njuta lite iaf! Jag tycker det är jättemysigt!

    • Nej de gör inte det, sitter bara tight runt benen men jag kanske borde köpa ett par andra som går att dra åt då.. I och för sig så bajsar han max en gång om dagen (men man vet ju aldrig på förhand NÄR haha), men kanske dumt att chansa! Ja jag övervägde baddräkt också, hittade en som jag gillade men då hade jag redan beställt bikinin 😛
      Ja det ska bli väldigt intressant att se hur V reagerar! Gillar O att bada hemma? V avskyr att duscha men älskar att bada så vi får se hur det går helt enkelt 😛

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *