AMNINGSTE

Vår lilla kille har, precis som de flesta bebisar, hyfsat mycket magknip. Inte så att han är helt otröstlig, men han kan dra på rejält med röstresurser och gå från 0 till 100 på ingen tid alls.
Han får de där klassiska symtomen då han spänner sig som en båge, blir helt röd i ansiktet och så fort det kommit ett brak i blöjan så blir han helt lugn.

Tycker det är jättesvårt att veta ifall han reagerar på något jag äter eller om det bara är hans kropp som växer och tarmarna som försöker anpassa sig.
Jag undviker dock det klassiska – Lök, paprika, kål och för mycket mjölkprodukter. Vill också boosta lite extra genom att dricka några koppar amningste per dag. Det innehåller örter som ska stimulera både min och hans matsmältning. Smakar gott av anis och fänkål. Inga konstigheter för mig som gillar lite mer kryddiga teer!

Vet inte ifall jag märkt någon markant skillnad, men tänker att det troligtvis inte gör någon skada heller. Ger det minsta lilla positiva effekt så sörplar jag gladeligen på!

Någon mer som testat amningste? Fått någon effekt av det? 

5 comments on “AMNINGSTE

    • Intressant! Ska kanske öka på antalet koppar per dag och se ifall det blir mer skillnad 🙂

  1. Åh de där teet gav jag Elias på sked som bebis för att hjälpa hans kolik/ständiga magont. Det lättade säkert en aning. Jag testade verkligen ALLT. Det finns några droppar i den engelska butiken i Malmö men just nu minns jag inte vad dom heter. Dom funkade ganska bra.

    • Aha man kan även ge dem teet direkt – Smart! Ska kolla upp Gripe wWter 😀 Sempers magdroppar testade vi förra veckan och det blev tyvärr tusen resor värre efter det :/ Kanske en slump men vi vågar inte testa igen..

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *