Nordic IVF-center

Så, då var man färdigjobbad för dagen. Har inte bokat in något nu efter StarkMamma-passet för Erik och jag ska nämligen ned till Malmö och Nordic IVF-center. 
Vi har begärt ut våra journaler från Mariakliniken och nu blickar vi framåt, vidare. Jag är pepp på dagens besök och hoppas framför allt annat att de faktiskt ska lyssna på oss. Lyssna, förstå och bry sig om vad vi går igenom. Något som vi saknat från Marias sida..
Det är dessutom vissa saker som jag anser bara viftats bort tidigare, som jag nu hoppas att få svar på. 

Den nya kliniken kommer göra en egen utredning innan man går vidare, men eftersom jag redan gjort många undersökningar sedan tidigare (till exempel kollat äggledarpassage) så behöver jag förhoppningvis inte göra det igen. Om detta kommer leda till IVF vet vi inte ännu, men det känns i alla fall som ett steg i rätt riktning.

Från i höstas när jag gick på Gonal f. Med tanke på hur lättstimulerad min kropp är lär det inte vara några problem att få fram mycket äggblåsor om det nu skulle behövas..
IMG_5053

8 comments on “Nordic IVF-center

 1. Vad skönt att ni kommer vidare nu! Jag är ju inte öppen om det här på instagram, men har ju kommenterat här tidigare, vi gjorde iaf en lyckad ivf nu i december, så tacksam att vi fick den hjälpen och att det till slut gick, jag kan verkligen rekommendera den vägen. Vi hade också gjort alla utredningar innan och fick därför snabb hjälp.
  Håller alla tummar för er nu, oavsett om det blir ivf eller något annat ?

  • Åh vad härligt att höra! <3 GRATTIS! Har undrat hur det gått för er men inte vågat skriva något på insta just eftersom du inte gått ut med något där. Efter gårdagens möte så sa läkaren att vi definitivt ska göra ivf, så nu är bara frågan om vi ska göra det privat eller vänta ut tiden genom landstinget.. Man vill ju egentligen inte vänta en endaste dag till! 😛 Tack snälla!

   • Tack snälla! <3 Nej det förstår jag verkligen att ni inte vill, det kan ju vara rätt långa köer så förstår dilemmat. Så kul att ni har en bra plan nu! All lycka till <3 vill du bolla nåt när det blir dags så vet du vart jag finns. Det kommer gå galant!

    • Ja bara det känns som en vinst, att känna mentalt att vi kommer framåt 🙂 Jag är påläst om vad som sker i processen men ibland vill man höra om folks egna upplevelser, främst äggplock som jag nojar över 😛 Så kan hända att jag behöver lite support där 😛 Tack!

 2. Vad skönt att ni kommit bort från Mariakliniken och förhoppningsvis till ett mycket bättre ställe. Håller tummar och tår för att 2016 blir ert år och att ni snart kommer få positivt besked 🙂

  • Ja verkligen, kändes som en stor lättnad att ”göra slut” med henne. Bara det tog en massa onödig energi. Nu känner vi oss hoppfulla! 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *