Zzz

Det finns få saker som är så frustrerande som när man är trött men ändå inte kan somna. Jag har haft en sådan natt..
Var hemma från jobbet strax innan 22, nästan förlamad av trötthet och skulle bara ta en kopp te, ha någon form av konversation med min man för att sedan totaldäcka. Så var planen i alla fall. Men så fort jag la huvudet på kudden och stängde ögonen så var det som att hjärnan gick på högvarv. Som om jag tänkte all tankar exakt samtidigt och jag kunde inte alls kontroller dem. Typ som om hjärnan satt i en karusell.

Efter en god stund av försök till att somna gav jag till slut upp. Har hört att har man svårt att somna så ska man starta om sin läggningsprocess, för det är så lätt att man fastnar i tankarna om hur trött man är, att man borde verkligen somna eftersom klockan ringer om fyra timmar. 

Så jag klev upp, tog ett glas vatten, snicksnackade med Erik igen som fortfarande var uppe (han somnar vanligtvis runt 3-4 snåret) fick låna hans hörlurar och sedan la jag mig i sängen igen och lyssnade på avslappningsmusik 😛
Efter ytterligare någon timme lyckades jag faktiskt somna, så har skrapat ihop två härliga timmars sömn inatt haha.

Förhoppningvis kickar superkrafterna in för jag jobbar 12 1/2 h idag så behöver verkligen en extra push. Men med positivt tänkande kommer man långt!
Håll ut kroppen! Nästa lördag får du vara ledig!

2b4f526cb16633c9b0990ec69a5c0cbb

4 comments on “Zzz

  1. Hej,

    Jag såg att du hade kommenterat Paula Uribes blogg, att du hade en likadan matta som hon har under sitt matbord. Den var så sjukt fin och skulle vilja skaffa mig en likadan och tänkte höra med dig varifrån den kommer? 😀
    Skulle vara så tacksam för svar!

    Med vänlig hälsning, Natalie

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *