– WISHLIST –

Det känns helt galet att vi redan ställt om till vintertid och gått in i november. Oktober månad gick i ett svosch.
Snart december och jul!
Jag älskar julen och i år ser jag av uppenbara skäl extra mycket fram emot den. I år blir det dessutom första gången som Erik och jag firar tillsammans!
Vi har alltid sagt innan att så länge vi inte har barn så behöver vi inte fira tillsammans. Sen hade vi förvisso inte räknat med att det skulle ta fyra år.. Men nu är vår V här och det ska bli SÅ mysigt att fira som familj för första gången ♥

Min syster smsade mig häromdagen och frågade vad jag önskar mig i år. Och även om jag inte önskar mig tusen saker som man gjorde som barn, så är jag ändå en sådan vuxen som skriver lista med sånt jag skulle vilja ha.
Även om man i vuxen ålder ofta känner att finns det något jag vill ha så kan jag bara köpa det till mig själv så tycker jag ändå att det är lite kul att önska sig något specifikt 🙂

Så är ser min lista (hittills) ut i år!

  1. Hårfön! Har sagt i flera år att jag borde köpa en fön, men det är såå tråkigt att lägga pengar på så därför tänkte jag nu önska mig en! Har dock ingen aning om vilken som är bäst. Tips någon?
  2. Tröja från Soft Goat. Standard. Önskar mig alltid något från Soft Goat. Älskar deras grejer. Denna gången velar jag dock mellan en wrap-cardigan eller en vanlig cardigan. Tänker att båda är amningsvänliga men vet inte vilken jag gillar bäst.. Tror jag lutar åt den med knappar..
  3. Mössa från Soft Goat med initialer på. Har en halsduk med mina initialer KLS, men skulle vilja ha en mössa också.
  4. Messageboard

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *