Warm Company

IMG_5374 IMG_5375

De sista julklapparna är härmed införskaffade! Skönt att vara ute i god tid för en gångs skull.
Jag har nämligen en vän som startar upp ett företag som heter Warm Company. Precis som namnet avslöjar så handlar det om något som är varmt, och för alla som känner mig, som vet att jag är en riktigt fryskyckling, passar allt med värme mig extra bra.

Det är alltså ett företag som säljer värmepåsar!
Ofta får jag frågan om vad som är min käraste ägodel och helt ärligt så hade jag nog inte klarat mig utan mina värmepåsar (ja, plural..). 

IMG_5377


Warm Company säljer inte bara värmepåsar för vuxna utan även för barn i form av söta mjukisdjur. Så passade på att beställa en varsin till Eriks brorsbarn i julklapp. (JULKLAPPSTIPS!)
Perfekt att ha på en ond mage eller bara för att värma upp säng eller vagn. Dessutom är de både mjuka och söta. Pluspoäng för att man kan ta av ytterhöljet och tvätta när det behövs.

Gosedjuren för barnen är fyllda med linfrön som mjukt ska forma sig efter deras kroppar, de som finns för oss vuxna är fyllda med körsbärskärnor och är gjorda i 100% ekologisk bomull.
Läs mer och kom direkt till Warm Comanys hemsida genom att klicka HÄR!

IMG_5379Eftersom två av mina egna värmepåsar börjar sjunga på sista refrängen så passade jag även på att beställa en till mig själv också. Den med band som man kan knyta runt sig! YAY!

Vill även tillägga att detta ej är ett sponsrat inlägg, jag har betalat för mina produkter. 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *