Ut på tur

Det är ren och skär lyx att dagligen få njuta av detta höstväder som råder! Mitten av oktober och runt 15 plusgrader varje dag! Så skönt.
Det är inte varje dag vi kommer ut på promenad, men när vi gör det är det SÅ skönt. När man inte sover lika mycket som man annars brukar så blir man ju lite degig i hjärnan hehe. Då gör friskluft susen!

Det tog ett par dagar efter förlossningen innan jag kom över den där brutna känslan i bäckenet (kändes ärligt talat som att det gått i tusen bitar) så jag går varken långt eller snabbt när jag är ute. Och det finns ju heller varken anledning eller behov till att göra det heller! Däremot är det skönt att komma ut och när man väl lämnat soffhörnet är det gött att kunna passa på.
Hursomhelst så känns bäckenet avsevärt mycket bättre nu så jag har börjat öka på längden lite smått.
Igår var vi ute i 4 km. Han sov gott i vagnen genom hela promenaden, vilket sker långt ifrån alla gånger. (Fler här som bitvis får/fått bära sina bebisar i famnen på grund av panikskrik?).
Så då ville jag av just den anledningen passa på. Kändes jättebra undertiden men en stund efter jag kommit hem kände jag av lite lätt smärta kring symfysen. Men då vet jag det. 4 km är kanske too much just nu. Kanske ska hålla mig runt 3-3,5 km. Återhämtning är alltid individuellt och man ska basera rörelse och aktivitet på sin egen kropp!

2 comments on “Ut på tur

  1. Oftast (enda sedan han var en nyföding) älskar Eskil att åka vagn men till och från blir det panikskrik här med så jag har alltid med mig bärselet ifall att 😉

    • Haha ja det är tvära kast här också 😛 Tänkte också att det vore smart att ha med sele eller sjal som en back-up! Får nog börja införa det 😛

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *