Tiopoängare

Godmorgon peeps! Hur mår ni idag?
Jag har sovit mycket gott och vaknade innan alarmet. Det är alltid ett gott tecken för mig. Som att kroppen då har sovit klart och är redo att stiga upp.

Just nu sitter jag och äter frukost och ska efter det bege mig till jobbet. Tredje jobbhelgen i rad. Men nästa lördag är jag ledig och på söndagen har jag bara pass, sen är det åter till varannan vecka. Ska bli gött!

Gårdagen blev till slut riktigt, riktigt bra. Jag vaknade med en jobbig känsla i kroppen och huvudvärken var ett faktum. Men jag ville inte att min enda lediga dag skulle kännas negativ, så bestämde mig för att vända dagen.
Jag började med att ta en lång promenad i skogen. Andades natur och lyssnade på kvittret, fnissade åt kossan som jag stötte på som låg i ett hav av vitsippor och hade fredag.
På kvällen tog vi en spontanare, åkte och köpte taco-prylar och bjöd in oss till Patricia som bor i världens mysigaste hus ute i skogen.

Så kvällen bestod av tacos, lite mer promenerande, choklad, mängder av te och härligt snack. En riktig tiopoängare med andra ord!


            

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *