Till mig, för mig

Godmorgon bloggy! Fredagen är här med allt vad det innebär!
Jag äter frukost och surfar the internetz som vanligt.
Är fortfarande helt mjuk och halvgroggy i kroppen efter gårdagens massage. Kan inte beskriva hur skönt det var att få bli lite manglad.

Förr om åren gick jag regelbundet på massage, hade rätt mycket problem med min vänstra axel/skulderblad då. Mycket domningar och känselbortfall som gav mig problem och värk i vardagen, all day everyday. När jag tänker tillbaka på hur det var så inser jag hur pass extremt mycket bättre det är nu – Wihu!

Hursomhelst, jag gick till en tjej här i Sösdala. Aldrig varit hos henne förut men har hört mycket gott. Dessutom är det nära hem vilket i mitt fall var ganska avgörande.
Det är kul när man ligger där på massagebänken och behandlaren hittar någon spänd muskel eller öm punkt och man på ren automatik säger ”Ah, jo men jag har haft en hel del känningar i Infraspinatus, försöker massera med boll så ofta det går” eller, ”Misstänkte att det satt en del i Quadratus men var osäker eftersom jag till och från har en del problem med Piriformis och hela Gluteus-paketet också”. När två människor som är anatomiskt utbildade och delar intresse får mötas blir det ren magi. Man delar teorier och erfarenheter. Pratar med lätthet och intresse för den andres yrke.

Ska definitivt boka en tid igen om en inte allt för avlägsen framtid, är också sugen på att testa öronakupunktur som hon utför. Har alltid velat prova akupunktur!

Skärmavbild 2014-10-24 kl. 07.50.56 Så där härligt massage-groggy med avtryck i fejset! 😀Skärmavbild 2014-10-24 kl. 07.53.44Det finns ju hyfsat många muskler att hålla kolla på..

2 comments on “Till mig, för mig

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *