Spikmatta+Kepler=sant

Hemma igen efter lite kvällsjobb. Bodyvive och några timmar i receptionen är standard på en onsdag. Jag trivs så himla bra på Nionde! Det hade jag lite som krav när jag flyttade till Skåne. Jag ville hitta ett jobb som jag trivs lika bra på, ett gym med familjekänsla. Sicken tur att jag hittade det! 😀
För något av det svåraste med att flytta från Stockholm var att lämna mitt jobb. Mitt älskade Må Bättre <3 Med alla fina medlemmar och alla underbara kollegor och vänner. Jobbet var mitt andra hem. Spenderade faktiskt fler timmar i veckan där än hemma. Så något av det första jag brukar göra när jag är uppe och hälsar på är att åka dit. Kanske gästspela på något pass, eller bara sitta i receptionen och snicksnacka.

Så Tove, Sanna och Joanna, om ni läser det här – Vi ses snart! Påsk!

Annars börjar klockan närma sig sovdags. Jag ska borsta bissarna och i sedvanlig ordning lägga mig på spikmattan och läsa något kapitel i min oh-så-spännande bok! Har nyligen fastnat i Kepler-träsket, började med Hypnotisören och läser nu Paganinikontraktet. Jag kan vara ganska kräsen när det kommer till böcker men när jag hittat en författare som jag gillar så plöjer jag alla böckerna.

Kepler

Någon mer som gillar Kepler?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *