So fresh!

Torsdag och Kristi Himmelsfärd vilket innebär ledig dag för de flesta. Jag har dock jobbat som vanligt, även om jag inte haft jättemycket bokningar på schemat. När StarkMamma och PT-pass vara klara för dagen så körde jag själv en timme i gymmet. Är fortfarande ganska försiktig med träningen nu eftersom sammandragningarna triggas av för mycket aktivitet och stress, så lägger in mycket vila och tar inga tunga vikter.
Har upptäckte två övningar som jag inte kan göra längre – Sidosteg med gummiband sam benextension med gummiband. Värker till direkt över fiffin och ned mot insida lår (dock bara på vänster sida), sedan molar det över symfysen ett par timmar efter så undviker de rörelserna från och med nu!

När jag kom hem från jobbet var jag sååå sugen på vattenmelon med fetaost! Kokade upp hirs och hade det till – Blev så gott!
Idag var även dag 140 av 280 av graviditeten, vilket alltså innebär att vi är exakt halvvägs! 50%!! Crazy!
Märker att både bebis och livmoder vuxit rejält senaste veckan. I måndags lyckades jag fånga en buff på film (inte det allra lättaste) och jag ser fram emot att de blir ännu fler och tydligare. Erik har hittills känt en buff så blir kul när även han kan känna mer 🙂
När började ni känna av rörelser?
Jag har moderkakan i framvägg så barnmorskan sa att det kunde dröja länge innan jag kände några rörelser.
Men har känt av bubbel och sprattel sedan vecka 15, sen dess har det bara blivit mer kraftfullt och på en daglig basis.
Imorgon byter vi till vecka 21 och jag ser fram emot vad som kan upptäckas och upplevas 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *