Skärtorsdag

påskpresentSå vips blev det torsdag och snart dags att fira påsk!
För första gången på länge kommer jag inte fira påsk hemma i Stockholm, utan istället kommer mina föräldrar (och eventuellt syster+Jonathan) ned hit för att frossa i ägghalvor, sill och must. 
Kände bara att jag inte orkade stressa upp och ned för ett par dagar, har tillräckligt mycket att hålla reda på just nu, så vill försöka dra ned på den stress som går. 
Ska bli mysigt att fira här nere 🙂 Jag jobbar några timmar på lördag och måndag, men annars ska jag försöka spendera så mycket tid som möjligt med att bara ta det lugnt. 
Just nu är jag jobbet och börjar närma mig slutet på min långa maillista. Jobbar i receptionen större delen av dagen idag så då kan jag passa på att checka av så mycket som möjligt.
Överraskades av både Sara och Sofi med finfina påskpresenter imorse! Blev så glad! 
De båda känner mig rätt väl när man ser vad de köpt 😉 Ekologiskt godis, riskakor, kiwibär, en kokbok med veganska recept, fina blommor samt ett paket Bregott haha. 
Alla som känner mig vet att jag älskar smör, varje smörgås kräver ett rejält lager och det måste bli tydliga tandavtryck i smöret annars har man inte tagit tillräckligt mycket hehe.. 
Hur ska Du fira Påsk i år? 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *