Perfekt

Alltså den här dagen.. Ah-mah-zing!
Kunde inte valt en bättre dag att inleda min semester med. Allt har bara varit så perfekt (ja ja det finns inget som heter perfekt but still..).
För det första behövde jag inte ställa något alarm i morse utan kunde sova ut och steg inte upp förens kl 10 (!).
Sedan kom Eriks föräldrar och brorsbarn över, våra vänner Sebbe och Bettan+bebis Theo. Det var kaffe, solsken och glada miner.

Jag har även tvättat och packat eftersom jag flyger till Rom i morgon – YAY!
Möter upp syrran där och så väntar semester och turistande i några dagar.

När klockan slog eftermiddag packade vi picknick och gick upp till slottet för allsång. Tror vi sänkte medelåldern till 55, no offense, men tycker det är viktigt att supporta byn när det faktiskt händer något.
Så vi satt i värmen på filtar med kaffe och sött. Sjöng och snicksnackade och hade det allmänt härligt. Theo tyckte också det var bra drag och försökte pricka så många toner som möjligt.

Skärmavbild 2014-07-06 kl. 23.44.04Så här gött hade vi det!

IMG_0590Det var helt galet varmt idag så viktigt att dricka mycket. De andra smuttade på kaffe men eftersom jag inte är koffeindrickare så satsade jag istället på ett säkert, vätskebalanserande, kort!
IMG_0592Jag hade gjort cashew- och dadelbollar men de fick jag äta själv haha. Av någon anledning lockade kärleksmumsen mer 😛
IMG_0593

Nu börjar klockan närma sig midnatt och det är hög tid för mig att gå och lägga mig. Tar tåget 7:35 till Kastrup i morgon så klockan plingar för uppgång strax innan 6.
Godnatt!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *