Nödvändigheter

God förmiddag!
Hoppas ni alla har en härligt skön söndag. Söndag är ju egentligen den lediga vilodagen, men för mig betyder det dubbelpass på jobbet!

Igår var vi som sagt i Malmö, jag hade några saker på min fixa-lista och kom hem med allt utom en uttänkt pryl. Så med andra ord var det ett lyckat besök.
Bland mina inköp stod det bl.a. två par skor – ett par låga converse och ett par nya skor till jobbet. Jag har haft mina nuvarande träningsskor i 7 månader och det är redan hål i tyget framtill.. Visst att jag använder dem mycket, men jag tycker inte kvalitén imponerar om de inte klarar ett halvårs slitage..
Eftersom träningsskor dessutom tenderar att ligga i överkant prismässigt (beroende på märke så klart) så blev jag mycket glad när jag hittade dessa från Asics i juniorstorlek! 😀
Jag drar nämligen strl 35 men för det mesta är barn- och juniorskor piffade med kardborreband och temamönster (Blixten McQueen verkar vara omåttligt populär just nu) och där får jag liksom dra min gräns.

Hursomhelst så lyckades jag komma billigt undan med både converse och träningsskor, så det lönar sig att ha små fossingar.

IMG_5083

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *