Malmö get-away

middagmalmoIgår eftermiddag åkte jag ned till Malmö efter jobbet. Erik var redan på plats sedan en dag innan, så han mötte upp mig på hotellet. Vi bestämde oss för några veckor sedan att ta en natt i Malmö, träffa några vänner och äta middag på fredagskvällen och sedan strosa på stan under lördagen. Det är ju dessutom alla hjärtans dag imorgon, men eftersom jag alltid jobbar söndagar så kan vi inte fira något då. Så passar utmärkt med en liten getaway fre-lör! 
Så igår kväll var vi hos Erik, Carmen och Aria på middag. Fick äntligen bebisgosa med Aria som nu hunnit bli drygt en månad. Tiden flyger! Så mysigt att sniffa bebis ♥ Blev dessutom bjuden på ett par härliga leenden. Ljuvligt. 
Idag har vi spenderat ett par timmar på stan. Åt lunch och shoppade kostym med Martin inför bröllopet i maj, samt införskaffade en ny halsduk och mössa eftersom vintern bestämde sig för att göra comeback…………..
Nu är vi tillbaka hemma i Sösdala igen, trötta och mosiga. Ska bli skönt med en lugn kväll hemma framför mellon, ladda upp innan arbetsveckan drar igång igen 🙂 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *