Magnus den store

Igår var vi som sagt i Helsingborg. Jag har aldrig varit där förut, mer än att besöka några vänner, men nu fick jag se staden lite mer. Var hur mysigt som helst! Jag älskar närheten till vatten, det ger en härlig utomlandskänsla. Så plus i kanten för det Helsingborg!

Showen sen var mycket bra. Rolig och underhållande! Han körde de klassiska hitsen och publiken stod upp och sjöng med. Vi hade hört att det var åldersgräns på showen och efter ca 5 minuter förstod vi varför.. Mycket skratt åt bondage-nallar och diverse slag under bältet-skämt.

När allt var slut mötte vi upp Marika och de andra ur teamet. Tog två glas tranbärsjuice på deras hotell och sen hoppade vi på tåget hem!
Lagom tills vi klev innanför dörren slog det om till sommartid och jag var SÅ trött i morse när klockan ringde 😛 Tack och lov började jag jobba först kl 15 så passade på att pyssla i trädgården och lapa lite sol innan det var dags att åka.

Nu har jag precis kommit hem från en promenad med min vän Mathilda och snart ska vi se reprisen av Jättebästisar och Welcome to Sweden. Sen väntar sängen då jag ska upp 05:20 (som kommer kännas som 04:20).. YAY!

Här följer ett bilregn från igår:

IMG_5189SooolIMG_5175

Helsingborg visade sig från sin finaste sida

IMG_5179Det gjorde Erik också..

IMG_5190Tack för en härlig kväll!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *