Julstök

IMG_5384
Åh jag är verkligen helt slut i kroppen, men än har vi några timmar kvar av stök och fix. Vi har hittills lagat allt från risgrynsgröt, skinka, kokoskola och saffransmuffins. Eftersom vi blir åtta vuxna och två halvor imorgon så behövs det en hel del mat, men jag bara älskar att hålla på och pyssla så här, även om det såklart tar en del på krafterna.

IMG_5380 IMG_5387      IMG_5388

Jag har även fått upp granen! Så nu står den klädd i vardagsrummet och sprider härligt ljus. Inte utan att man får lite pirr i magen.
jag är en sådan som gillar att ha en mix av juldekoration i granen. Helst en av varje så ingen är den andra lik. Ett härlig mishmash. Jag har köpt på mig juldekorationer och sparat genom åren.
Någon julkula är från Tivoli, en glittrig kotte från en marknad, ängel från Steninge slott, snöbollar från min farmor och farfar, glashjärta från Humlalyckan och så vidare..

IMG_5385
IMG_5383Som ni ser kör vi på plastgran.. Dock en sådan som ser hyfsat äkta ut.
Jag åker iväg om en vecka och kommer inte kunna ta hand om en riktig gran så därför kör vi på plast..
Men de året som vi firar jul hos oss då banne mig ska vi ha en riktig!

2 comments on “Julstök

  1. Hade du inte sagt det så hade jag trott att det var en riktig gran. Älskar att du kör en av varje dekoration, om vi hade haft en gran hade jag gjort likadant!

    • Ja även om det är lite glest mellan grenarna så ser den inte så där sladdrig ut som vissa kan göra 😛 Åh vad bra, alla andra verkar tycka att det är knasigt att jag inte vill ha symmetri. Men gillar att varje dekoration får en egen historia 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *