Hemmaplan

Måndag morgon kl 05:49. 9,3+ ute och väldigt gråmulet.
Ja, det är inget superhärligt välkomnande hem men det känns ändå skönt att vara hemma i huset igen. Med sitt eget kylskåp och sin egen säng.

Midsommar var så härligt och jag ämnar att slänga upp en liten fotobomb.
Vi var framme ca 17:30 på torsdagskvällen så då kunde vi äta middag och ha lite kvällsmys och se på solnedgången. Tog en promenad ned till stranden och konstaterar, som varje år, att det verkligen är paradiset. Vi har spenderat somrar där sedan tidigt 90-tal så har noggrant undersökt saken!

Under natten fre-lör bodde jag och Erik i tält eftersom sängplatserna i år var begränsade. Totalt var vi 19 deltagare i midsommarspelen 2014 och då får man finna lösningar på bl.a sovsituationen.
Sedan var vi lite i valet och kvalet huruvida vi skulle stanna en natt till, men jag behövde verkligen sova ut en hel natt så vi bestämde oss för att boka en svit Jönköping, avverka några mil och slippa köra hela vägen på söndagen.

Sagt och gjort. Blev hur bra som helst.
Åt god middag ute och somnade tidigt. Igår strosade vi runt i stan och åt lunch innan vi satte oss i bilen för att köra hem.
Anlände till Sösdala inte allt för sent och kunde packa upp i lugn och ro och sedan sen en film innan det var dags att knyta sig.

Så idag, måndag, är det tillbaka till verkligheten. Jobb 6:45-18. Men mina batterier är i alla fall laddade och alla härliga stunder från helgen får bära mig igenom dessa kommande två veckor.

Här kommer lite bilder från torsdagen.

IMG_0232

Utsikten är fenomenal..

IMG_0234

IMG_0238
Det var lite småmulet men vi fick ändå se en hyfsad solnedgång.

IMG_0244På Klas-klippan

IMG_0240Vattnet var inte jättevarmt.. Ca 13 grader.

IMG_0255

IMG_0259

IMG_0262Kidsen skulle bada så jag och Malla stod som två förståndiga vuxna och väntade med handdukar, samt peppade på. Så klart.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *