Hektisk helg

De senaste dagarna har verkligen gått i ett. Jobbat långa dagar ons-fre och sedan var det aktiviteter både lördag och söndag.
Phu. Tänk att man ibland skulle behöva en helg från helgen haha.
På lördagen var vi på dop för lilla Sigrid – Supermysigt! Massor av härliga människor och god mat och fika. Jag hade bakat fyra morotskakor till fikabuffén och receptet till dem hittar du HÄR

Under söndagen var vi bland annat i Osby för att fira Eriks kusin som fyllt år, men jag var ganska spretig i tankarna för hade nämligen sammandragningar hela dagen vilket gjorde mig ganska orolig.
Har haft någon enstaka sammandragning under dagarna innan, men under söndagen så höll de på till och från under hela dagen (och natten). De gjorde inte ont, bara lite obehagligt när hela livmodern spänns ut. Vet ju att sammandragningar är väldigt vanligt, men det som oroade mig var att de kom så pass frekvent.
På kvällen när vi kommit hem kunde jag inte känna mig lugn längre så ringde 1177 och även Kvinnokliniken i Lund. Båda barnmorskorna tyckte att jag skulle åka in, om möjligt morgonen efter då det var sen söndagskväll och belastningen då är ganska hög och endast en läkare på plats.
Lyckades somna och sedan hängde vi på låset till gyn morgonen efter. Allt såg tack och lov bra ut! Tappen var inte alls påverkade och bebisen sprattlade på och hade det riktigt gött där inne – Så skönt! En lättnad. Minst sagt.

Sedan dess har det varit betydligt lugnare, haft någon enstaka igår och idag men inte alls lika mycket som i söndags.
Har idag varit i Osby och jobbat. PT, StarkMamma och egen träning. Blev ett lugnt pass eftersom jag inte vill trigga något mer, men är uppmärksam på kroppens signaler.
Blev drygt 40 min underkropp, avslutade med lite foamrolling för höft och säte 🙂

Magen i vecka 16 (15+1). Avslappnad till vänster, aktiverad till höger. 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *