Fredagsmys

Ni vet när man är så där trött men egentligen inte vill gå och lägga sig för det är så mysigt att sitta uppe? Just exakt det gör jag just nu 😛

Egentligen hade jag kunnat ramla i säng i samma stund som jag kom hem från jobbet. Men har verkligen längtat efter en ledig kväll utan måsten. Inga pass som behöver planeras, inga mellanmål som måste göras iordning, väska som ska packas, kläder som ska förberedas etc etc.
I morgon är jag helt ledig. Sambon är i Malmö på jobb och kommer hem i morgonkväll så har hela kvällen och morgondagen solo.

Såg en kort prognos som spår solsken och 23+. Precis vad jag behöver!
Så i morgon ska jag göra matlådor, sola och plugga koreografi och inget annat!

Men nu ska jag försöka ta mig igenom en film som rullar på tv. Något lättsmält.
Har förberett lite gotte och ska njuta för fullt.

IMG_0168Igår hade vi middagsgäst och hade 10 min på mig från att jag kom hem tills att han anlände så det blev inget storstilat. Efterrätt i form av mörk choklad och kaffe/te. Blev några över..

IMG_0172Hittade ekologiska vindruvor – YAY! Inte det lättaste faktiskt. Men så värt det. Smaken är helt annorlunda, inte besk och sträv som de besprutade, utan naturligt söt och sur.

IMG_0174Min favorit. Hands down.

IMG_0177Den ljuva kvällsutsikten. Åskan som dundrade för någon timme sedan har dragit förbi och nu lämnat himmeln blå och solen strålande. Freakin’ underbart.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *