En söndagskväll

Helgen som gått har varit himla skön. Även om jag jobbat både lör-sön så har jag hunnit med en hel del kvalité.

Igår tog jag en spontanare hemma hos några vänner, vad som började med en kopp te efter jobbet fortsatte till middag med höstig gryta och ett par glas alkoholfritt vin. Gott snack och härlig känsla i kroppen. Mer sånt!

Jobbade bara fem timmar idag och har bland annat träffa min mammamage-tjej. Även om vi bara träffats ett par gånger så har hon redan fått riktigt bra resultat!

Just nu sitter jag i soffan framför dessertmästarna, kvällen tema är kladdkaka.. Ord känns överflödiga just nu.. Önskar att jag var domare och fick provsmaka samtliga kakor.

Och på tal om kladdkaka – Det var ju faktiskt kladdkakans dag i fredags (det finns verkligen en dag för allt). Eftersom jag var solo även fredagskväll så passade jag på att experimentera någon chokladig variant av muggkakan. Har man basen klar så kan man nog blanda i det mesta.

IMG_1725 IMG_1728

Precis som med muggbrödet hade jag ägg, vatten, bovetemjöl och pofiber som bas. Men sedan blandade jag även i raw kakao, kokossocker, kokosolja, vaniljpulver, bakpulver och hackad mörk choklad.
Blev kanske lite åt det torra hållet, så får testa mig fram med de olika mängderna. Men smaken var god och med en klick grädde/kokosgrädde sitter den nog finfint!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *