En ny sorts vardag

Sedan vi kom hem från BB har dagarna gått både snabbt och långsamt. Vi lär känna det här nya lilla livet allt mer och försöka lära samt hitta någon sorts rutin kring mat och sömn.
Varannan dag har vi kommit ut på en kortare promenad och det har varit SÅ skönt med friskluft!
Jag tycker dessutom att det har varit orimligt lyxigt att kunna promenera utan att få sammandragningar hela tiden haha. Har ju knappt kunnat ta en endaste promenad sedan i våras och jag har verkligen saknat det!

Idag tog jag och lilleman en promenad SJÄLVA när Erik var iväg en sväng. Kändes stort men inte alls läskigt.
Har alltid känt mig väldigt moderlig så jag upplever mammarollen som väldigt naturlig. Känner mig trygg i min egen roll, även om jag såklart har mycket oro kring hans mående och hälsa.
Hursomhelst så gick vår promenad hur bra som helst! Bebis sov konstant och min kropp mådde super. Gick 1,5-2 km ungefär. Alldeles lagom just nu!

2 comments on “En ny sorts vardag

 1. Stort Grattis! 🙂
  Hittade dig just bland PT-Fias kommentarer och håller med om det du skrev. Är också egenföretagare, har en 3,5 åring och en lillasyster påväg planerad att komma i januari. Det är ju lite speciellt det där med att driva eget, ska bli kul och intressant att följa din resa nu med bebis också 🙂

  • Hej Paulina,
   Vad kul att du hittade hit! 🙂 Ja det är verkligen annorlunda från att vara anställd som en ”vanlig” person. Man får tänka en extra runda kring det mesta, men så länge man gör det som känns bäst för sig själv och ens familj så tror jag att det mesta löser sig fint 🙂
   Och stort grattis till kommande bebisen! 😀

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *