De senaste dagarna…

lowbatteryDet ekar tomt här inne just nu. Det har nästan gått en hel vecka sedan min senaste uppdatering (!)!.
Inte för att jag inte vill blogga, utan mest för att jag troligtvis äntligen börjar inse hur jag ska spendera och prioritera min tid. 
Sedan augusti så har jag till exempel bestämt att jag ska vara ledig två dagar i veckan. Både lördag och söndag. En så kallad helg
Något som kanske låter fullt naturlig för de flesta, men som varit allt annat än vanligt för mig. Förra hösten var jag i bästa fall ledig två dagar i månaden. Varannan lördag. I våras avancerade jag till varje lördag i månaden. Men under vår och sommar kände jag bara att jag behöver hela helgen. 
Mitt jobb är att ge min egen energi till andra människor. Något som är väldigt naturligt för mig, och jag älskar det. Men det betyder också att det inte finns så mycket energi kvar till varken mig, min man eller nu också vår lilla hundvalp. 
Eftersom jag alltid jobbar aktivt i gym och gruppträningssalar så sitter jag framför datorn när jag äter frukost (som jag gör just nu haha :P), lunch och ibland även middag för att hinna ikapp mailen. När jag kommer hem från jobbet vill jag hellre umgås med min man och voff, göra matlådor inför kommande dag/dagar samt sitta ned en stund och varva ned. 
Känner mig fruktansvärt tråkig och gnällig som inte orkar uppdatera här varje dag. Men det är ju trots allt för min hälsas skull, och det är bara jag själv som kan ta ansvar för den. 
Vill man hänga med mig under dagarna så finns jag såklart på Instagram, där uppdaterar jag mer ofta. 
Kejtis eller Starkmamma.nu söker man på då 🙂
Nu måste jag åka till jobbet! 10-22 står på schemat! 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *