Bra beslut

Till slut lyssnade jag på det där goda omdömet, ställde in gruppass, pt-klienter och åkte hem för att bädda ned mig.
Har ömsom sovit ömsom tittat på julig barnfilm (Polarexpressen – Älskar den!) samt sippat kamomillte mellan bihålesköljningarna.
Nu jäklarns ska en väl vara frisk till imorgon!

Imorgon väntar dubbelpass med pensionärerna och sedan reception fram till stängning. tack och lov är morgondagens pass ganska lugna så även om kroppen är skruttig ska jag nog lyckas ta mig igenom dem.

Nu är det sleepytajm här, lika bra att få så mycket sömn som möjligt!

cd5bb61bb471dd0879ae490b3f5ba5b9

4 comments on “Bra beslut

  1. Yeiii! Vad skönt att du åkte hem, hälsan går före allt annat och jag är säker på att dina kunder förstår, om de har ett hjärta 😀 <3

    • Ja det kändes helt rätt! När jag kom hem så däckade jag totalt 😛 Ja fördelen är ju att alla vet hur det är att vara sjuk, det är ingen toppenkänsla att jobba med så de flesta förstår 🙂 <3

  2. Bra beslut! Krya på dig och bara slappna av helt och hållet. Verkar som du jobbar långa och många dagar, blir imponerad (fel ord… Men du fattar) av dig och din energi. Kanske dags att lyssna på kroppen och ta hand om dig själv :).

    • Ja den där egentiden då man bara kan slappa och inte göra mer än att ta det lugnt, den tiden är så värdefull. Just nu jobbar jag 6-7 dagar i veckan och ligger på allt från 6-14h/dag. Energikrävande minst sagt, men det är kul att ha mycket att göra. Förhoppningsvis kommer det dock en tid då man kan börja tacka nej till saker 🙂 Ser mycket fram emot jul och ledighet med min familj 🙂 Då ska jag ladda energi och bara göra så lite som möjligt!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *