Att vända dagen

Den här dagen började inte på bästa sätt direkt.. De som följer mig på Instagram (Kejtis) har sett att jag imorse la upp en bild på ett negativt grav.test. Alltså blev det inte något denna gången heller. Lucky number 28, not so much.
Så det var ingen peppig känsla i kroppen denna morgonen, snarare tvärtom. Man känner sig usel, värdelös, självkänsla noll och man förstår bara inte varför kroppen inte vill. 

Men åkte vidare till jobbet där jag fick träffa mina härliga fredagspensionärer, och med siktet inställt på resten av dagen gick de två passen fort.
För till lunch skulle jag nämligen möta upp Annica och Gry!

Vi körde ut till Humlalyckan, åt gott, pratade gott, hängde runt och avslutade med härligt häng hemma hos oss. Så fantastiskt skönt att bara få släppa tankar på annat och bara vara i nuet. Umgås, bebisgosa med Gry, snicksnacka om allt mellan himmel och jord. Kvalitutta helt enkelt! ♥

IMG_5031 IMG_5032 IMG_5034 IMG_5037 IMG_5038

 

5 comments on “Att vända dagen

  1. Jag hade exakt samma scenario förra fredagen, ännu ett minus 🙁 Det är fasen inte rättvist någonstans, och så tungt att bära på! Man får bryta ihop en stund (läs grät hysteriskt typ hela helgen) och sen plocka fram den där kämparglöden igen! Lyckan som ligger framför oss kommer att vara så mycket större än sorgen som är nu, den tanken ger mig kraft. Kram och ha en fin helg!

    • Usch, ja fy tusan vad man mår kasst. Det är som om det isar i hela kroppen när man ser det där negativa beskedet, man vill bara gå i ide ett par dagar. Men en vacker dag ska vi få det där plusset! Vi börjar med sprutor nu i veckan (äntligen, efter mycket om och men) så förhoppningsvis kommer det påverka till det bättre. Känns i alla fall skönt att ha en plan. Jag fortsätter hålla tummarna för oss båda! Kram!

      • Vad skönt med en plan! Väntar spänt på vår nästa plan, för ja en dag är det vår tur såklart! Håller dubbla tummar 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *