Att klä sig..

.. Amningsvänligt är svårare än jag trodde!
Hade aldrig några problem med att klä mig snyggt eller bekvämt under graviditeten, men nu när jag ammar känns det betydligt mer komplicerat!
Under preggo-tiden körde jag på en hel del trikåplagg, både klänningar och kjolar. Det sistnämnda matchades och kombinerades olika med skjortor, blusar och tishor. Gick kläderna på och kändes sköna så funkade dem!
Men nu, när man ska langa fram bopparna var och varannan timme så måste jag tänka till. Hemma är det fine för då kan jag hänga runt i amningsBH och en wrap-kofta. Men så fort man ska iväg så krävs det lite mer ansträngning.

Höga trikåkjolar och skjorta/blus eller croptops är hittills min favorit. Men det är bara en tidsfråga innan det blir för kallt med kjol. har investerat i två amningsklänningar men tycker det känns såå onödigt att lägga massor av pengar på amningströjor.

Men antar att det är något man kommer in i allt mer eftersom tiden går – Precis som med allt annat! 

En outfit från förra helgen! 

2 comments on “Att klä sig..

  1. Amningslinnen! Jag har haft nästan alla mina vanliga tröjor sen bebis kom, fast med amningslinne (och dito BH om man vill) under. Då blir inte magen bar när man drar upp tröjan/blusen och sen är det bara att diskret langa fram tutten.. Hade köpt några amningstoppar och -klänningar, men använde inte dem så mycket =)

    • Kör också amningslinnen 😀 Tycker dock att det blir svalt om armar och bröstkorg så vill gärna ha ytterligare en tröja över, så den måste jag hålla eller knyta upp. Men precis som du säger så besparar man sig iaf att sitta med magen bar 😛

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *