Uteträning

Härliga söndag!
Jag har precis vaknat upp efter en lite tupplur. Satt och läste ”Att föda” när ögonlocken blev allt tyngre, då är det bara att ställa klockan på en kvart, blunda och njuta. Sätter jag inget alarm så är det väldigt lätt hänt att jag sover upp emot två timmar, men då finns det risk att jag inte kan somna ikväll haha.

Den här dagen började med en persika (mitt nya crave) följt av en mer rejäl frukost. När den var nere och blodtrycket upp bytte jag om till träningskläder och plockade fram lite redskap på uteplatsen. Solen värmde skönt så var inte alls sugen på att träna inomhus.
Som vanligt är det dagsformen som får avgöra hur passet blir, men det känns alltid skönt i kroppen efteråt oavsett om det blir många övningar eller ej.
Idag blev det ett pass med medel-nivå (ifall jag nu ska kategorisera dem som låg, mellan eller hög) och såg ut som följande:
1a Knäböj + press m hantlar 
1b Hantelrodd
2a Raka marklyft m KB
2b Sittande axelpress m hantlar 
3a Utfall m KB (modifierad steglängd)
3b Utfall m KB (modifierad steglängd)
4a Dra isär gband raka armar 
4b Utåtrotation gband
De två sista nämnda fick jag göra sittande för då började kroppen protestera. Men så fort jag satte mig så lugnade det sig och jag kunde genomföra de sista repetitionerna 🙂
Jag gör övningarna i 10-15 reps och 3-4 set beroende på hur det känns just idag. Vissa övningar känns extra bra och då gör jag gärna några fler reps och set av den.

I brist på bilder från dagens pass slänger jag upp en gammal från förra sommaren då jag hade lite extra pepp under träningen i form av systerson!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *