Tacksam

Har precis kommit hem från dagens sista pass – Energy. I kväll blev det ett ganska intensivt upplägg, som vanligt hehe..
11 starka, grymma kvinnor som kämpade! Jag tycker det är oerhört viktigt att man som instruktör ser sina deltagare, att man ger uppmärksamhet till varje individ och ger feedback och uppmuntran.

Idag efter passet pratade jag med två energisprudlande tjejer, de berömde mig för min insats på passet och sa att det syns att jag älskar det jag gör och att jag gör det på riktigt. Det gjorde mig så glad och varm inombords att jag bokstavligen talat skuttade därifrån!

Jag är så glad att Skåne har välkomnat mig med öppna armar. För att sluta på sitt jobb som man älskar med kollegor som man saknar varje dag var inte det lättaste. Men det har absolut varit värt det. Trivs så himla bra här och även om jag kan sakna pulsen, bruset och stressen i tunnelbanan så är det rätt nice att ha hus med stor tomt och växthus, inte lägenhet på 27 kvm där kök och hall är kombinerat.. Även om det också har sin charm.

Jag ska inte bli för långdragen (eller för cheesy), utan vill bara säga tacksam för den här dagen och personerna som jag har omkring mig som ger mig så mycket positiv energi <3

1977110_610113972404680_711202958_n

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *