Sun-day

Har en så himla skön söndag! Vaknade pigg strax innan 8, klädde på mig och åt frukost innan jag begav mig till gymmet. Tränade en svettig timme och lyxade sedan med dusch och bastu. Tog min tid och la både hår- och ansiktsmask 🙂

Perfekt start på en jobbsöndag!
Har nu haft pass och kommer vara placerad i repan resten av dagen. Rätt så lugnt på gymmet idag på grund av det rådande vädret. Men då hinner jag gå runt och damma, städa och piffa i lugn och ro.
Även om kroppen känns mör efter morgonens träning så får jag mycket mer energi och musklerna känns så där härligt använda.

Dock upptäckte jag en grej när jag såg mig i spegeln.. Inget jag sett tidigare utan något som uppkommit senaste tiden, troligtvis 2-3 månader tillbaka.
Min högra lårmuskel (framsida) är betydligt mindre än min vänstra! Först trodde jag bara att det var något med ljuset i salen som förvillade, men nu har jag frågat ytterligare fyra personer om de ser någon skillnad och alla har påpekat samma sak.
Troligtvis handlar det om att jag haft sämre cirkulation ned i höger ben, alternativt att jag gått på mer med tennisboll och masserat höger tensor. Men oavsett tänker jag ta upp det med kiropraktor-Martin på fredag!
Så frustrerande att se de muskler som man kämpat så hårt för de senaste åren bara tynar bort.. Men förhoppningsvis kan jag bygga upp dem relativt fort igen.

 Ser ni någon skillnad? 

Ska försöka bättra mig med att använda kompressionsstrumpor för att boosta cirkulationen mer. Dessa från Gococo är en stor favorit, har dock bara ett par så måste köpa på mig fler!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *